objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Petek, 21. maj 2010 ob 12:08

Kolerična Tina Gorenjak dokončno znogirala Staneta Cenclja
Celjska igralka in starleta naj bi radijca pustila zato, ker ni tako bogat, kot je sprva mislila. Tudi z režiserjem Mitjo Okornom se je razšla potem, ki je morala za oba plačati potovanje na Tajsko
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Kmalu po objavi našega članka 'Drama na radiu Hit: Tina Gorenjak mislila, da je Stane Cencelj bogatejši' (4. maja) sta se dokončno razšla celjska igralka in starleta Tina Gorenjak ter lastnik domžalskega radia Hit in koprskega radia Capris Stane Cencelj. Gorenjakova naj bi Cenclju kakor pojasnila, da je preveč ljubosumna in ga zato zapušča, naši viri pa trdijo, da je to zgolj njen izgovor. Staneta Cenclja naj bi zapustila, ker se ga je enostavno naveličala, še zlasti potem, ko je ugotovila, da Cencelj sploh ni tako bogat, kot je sprva mislila, smo izvedeli iz naših virov na radiu Hit. Slišati je še, da naj bi preverjeno kolerična Tina Gorenjak na Cenclja večkrat strašno vpila.
Tudi prejšnjega fanta, nekaj let, mlajšega režiserja Mitjo Okorna (zaslovel je z nizkoproračunskim filmom Tupatam), naj bi pustila zaradi denarja. Naši viri iz Celja, kjer je Tina Gorenjak doma, pripovedujejo, da je bil starleti seks z Okornom sicer zelo všeč, ko pa je morala iz svojega žepa plačati celo njuno potovanje na Tajsko, je uvidela, da je vsega konec.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Gorenjak Stane Cencelj Mitjo Okorna

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kolerična Tina Gorenjak dokončno znogirala Staneta Cenclja