objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Sreda, 19. maj 2010 ob 07:00

Za blamažo in sramoto pri glasovanju za miss Universe kriv Aljoša Rebolj
Petkov fiasko z miss Universe je samo zadnji tovrstni škandal Dela Revij, odkar je podjetje s krediti prevzel mali tajkun Matej Raščan
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Za najnovejšo blamažo in veliko stramoto pri razglasitvi miss Universe Slovenije (minuli petek med neposrednim prenosom na Kanalu A), je kriv predsednik strokovne žirije Aljoša Rebolj, trdijo naši viri iz založniškega podjetja Delo Revije. Neodgovorni Rebolj naj bi neposredno povzročil kobajagi napačno seštevanje in prepisovanje glasov posameznih članov žirije, ki naj bi pripeljalo do fiaska pri razglasitvi letošnje miss Universe. Na problem nekompetetnega imenovanja Aljoše Rebolja smo na našem portalu opozorili že v soboto zjutraj; za predsednika žirije so ga namreč postavili predvsem zato, ker fotografira reklamne kampanje za Rašico, ki je v lasti Mateja Raščana, lastnika Dela Revij (imetnika slovenske licence za organizacijo miss Universe), direktorica Rašice pa je Raščanova beograjska zaročenka Marija Pandrc.
Spomnimo, v petek zvečer je miss Universe Slovenije 2010 postala temnolasa manekenka Sandra Marinovič, čez dva ali tri dni pa so ji lepotni naslov nenadoma odvzeli in ga podelili plavolasi Mariki Savšek. Vse ostale podrobnosti, ki so se znotraj Dela Revij dogajale čez vikend, niso znane.
Še vedno pa krožijo govorice, da je napaka organizatorjev v resnici izmišljena, saj naj bi vodstvo Dela Revij, ne pa žirija, šele kasneje ugotovili, da se je Sandra Marinovič že dvakrat gola fotografirala za Playboy, ki ga za nameček izdala konkurenčno založniško podjetje Adria Media. Pravzaprav so to v soboto dopoldne prebrali na našem portalu. Nenazadnje, Sandra Marinovič je evidentno lepša in atraktivnejša od Marike Savšek, zato je "obratni izbor" še presenetljivejši. Po drugi strani je slišati, da je petkov škandal zgolj posledica dogajanj in razmer v Delu Revijah ter samo zadnji tovrstni škandal, povezan s podjetjem, ki ga je pred leti s krediti prevzel mali medijski tajkun Matej Raščan, do takrat slovenski javnosti skoraj neznan podjetnik. Lani je Raščan vsaj dvakrat poskrbel za medijsko-politično bizarnost in mahinacije: njegove uredniške ekipe so ministrico za notranje zadeve in predsednico LDS Katarino Kresal razglasile za Obraz leta (revija Obrazi) in kasneje še za Slovenko leta (revija Jana; mimogrede, revija Jana v zadnji torkovi izdaji objavlja daljšo reportažo s prireditve miss Universe, kjer kot zmagovalka še vedno nastopa Sandra Marinovič), pri čemer Raščan nikoli – kljub pozivom novinarjev - ni hotel javno razkriti štetja glasovnic in dejanskih rezultatov glasovanja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Aljoša Rebolj Mateja Raščana Marija Pandrc Sandra Marinovič Mariki Savšek Katarino Kresal

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Za blamažo in sramoto pri glasovanju za miss Universe kriv Aljoša Rebolj