objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sobota, 15. maj 2010 ob 07:58

Damjan Murko za plačilo obletnice poroke vzel bančni kredit na pet let
Razvpiti zvezdnik in njegova žena Maja naj bi se na drugi obletnici poroke dobesedno preseravala, čeprav sta menda krepko zadolžena
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Samoklicani štajerski slavček Damjan Murko menda živi precej zvezdniško življenje, kot se za zvezdnika, za kakršnega se ima, tudi spodobi. Čeprav deluje, da mu gre vse kot po maslu, pa je razvpiti pevec - tako pravijo - precej zadolžen. Že pred dvema letoma, ko se je poročil z Majo Žilavec, naj bi si denar za veliko medijsko poroko sposodil od staršev in starih staršev.
Pred nekaj dnevi, natančneje 3. maja, pa si je Murko omislil še razkošno praznovanje druge obletnice poroke. Za svojo ženo je pripravil posebno presenečenje, kakor romantično vožnjo s kočijo, ki sta jo vlekla dva lipicanca iz kobilarne Barbana pri Radovljici; mimogrede, tam sta kočijo za njuno sobotno poroko (22. maja) rezervirala tudi La Toya in Artur Štern. Kraljevsko, bolje rečeno "preseratorsko" zabavo naj bi organiziral pevec sam, njegova žena Maja menda ni o tem ničesar vedela.
"S salonom Gracia, kobilarno Barbana in gostilno Lectar smo se kar pol leta dogovarjali za vse podrobnosti. Tretjega maja je moralo biti vse na svojem mestu. Nisem polovičar in napak pri organizaciji dogodkov ne dovolim," je za tabloidno revijo Lea povedal "pedantni" Murko. Tako je zakonca Murko pred gostilno Lectar čakala rdeča preproga, po kateri sta se sprehodila iz kočije, kljub temu, da si je denar za famozni dogodek sposodil pri eni od bank, vzel je namreč posojilo na pet let. Ki ga je, pravzaprav dokaj nenavadno, celo dobil; kajti formalno je nezaposlen, od marca dalje je brez službe njegova žena, brez redne zaposlitve pa je tudi njegova mama.
Kljub temu razvpiti zvezdnik že načrtuje naslednji veliki dogodek, in sicer za peto obletnico poroke. "Takrat bi se rad še enkrat poročil v cerkvi - s prstani, glasbo, torej vsem, kar sodi zraven," že napoveduje samovšečni Murko.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjan Murko Majo Žilavec La Toya Artur Štern

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Damjan Murko za plačilo obletnice poroke vzel bančni kredit na pet let