objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 7. maj 2010 ob 07:18

Miro Senica ni več odvetnik družine Baričevič, organi bulmastifov na Dunaj?
Dea Baričevič, sestra pokojnega Saše Baričeviča, je zaprosila za prevzem organov mrtvih bulmastifov, da bi jih odpeljala na Dunaj, kjer naj bi ovrgli sume, da so bili psi spolno zlorabljeni
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanski odvetnik Miro Senica in življenjski sopotnik ministrice za notranje zadeve ter predsednice LDS Katarine Kresal ni več pravni zastopnik svojcev pokojnega zdravnika Saše Baričeviča, smo izvedeli iz zanesljivih virov, čeprav novice še nismo uspelo povsem preveriti. Po naših informacijah naj bi Senica pred dnevi odpovedal pooblastilo svojcem Saše Baričeviča v odškodninski pravdi Stanislava Megliča, ki od družine Baričevič zahteva odškodnino za razvpiti napad bulmastifov izpred štirih let. Zastopanje družine Baričevič in klinike Barsos naj bi prevzela odvetnika Jože Hribernik in Stojan Zdolšek.
Dea Baričevič, sestra pokojnega Saše Baričeviča, pa je ljubljanski območni urad veterinarske uprave zaprosila za prevzem organov mrtvih bulmastifov, saj bi jih rada odpeljala na analizo na Dunaj, kjer naj bi ovrgli sume, da so bili Baričevičevi psi spolno zlorabljeni.
Spomnimo, slovenski veterinarski patologi in policija teh sumov niso niti potrdili niti ovrgli, dovoljenja za prevzem in prevoz organov mrtvih psov, ki jih med preiskavo zaseglo tožilstvo, pa Dea Baričevič, ki je med afero Baričevič javno sumila, da so njenega brata celo ubili, še ni dobila. 
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
miro senica Katarine Kresal Saše Baričeviča Stanislava Megliča jože hribernik stojan zdolšek Dea Baričevič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

Četrtek, 19. marec 2015 ob 08:29


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Miro Senica ni več odvetnik družine Baričevič, organi bulmastifov na Dunaj?