objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 5. maj 2010 ob 07:15

La Toya in Artur Štern za poroko intenzivno trenirata felacio
Razvpita bodoča mladoporočenca ves čas tičita skupaj, če bosta kot zakonca živela skupaj, pa še nista prepričana
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Razvpita bodoča mladoporočenca Artur Štern in La Toya, ki sta pred kratkim odpovedala famozno portoroško poroko in se odločila, da bosta izrekla usodni da kar na Šternovi kraški domačiji na Vrabčah, se na poročni dogodek menda intenzivno pripravljata.
"Z La Toyo imava spolne odnose. Ravnokar sva imela felacijski postopek," je za spletni portal 24ur.com po telefonu povedal Štern, nato pa telefon podal še svoji zaročenki, češ ... "povej jim še ti, kaj sva počela."
Pornesa pa je dejala, da ga ni treba jemati resno, saj ga pred poroko meče kot kakšnega najstnika, ki se je prvič dotaknil dekleta.
"Čeprav govori, da bo sramota, če bo prišel na poroko trezen, mi je vseeno. Zdaj je namreč tako evforičen, da se sploh ne vidi, ali je trezen ali pijan," je zaupala La Toya, ki pred poroko čedalje bolj pogosto obiskuje svojega zaročenca. "Zdaj imava veliko dela s pripravami na poroko, poleg tega moram biti na tekočem, ali je z njim vse v redu. Tudi danes sem prišla k njemu, da bi videla, ali je živ in zdrav," je pojasnila, zakaj je zadnje čase tako pogosto pri svojem bodočem možu, on pa je dodal, da je to vendar njena prva poroka in da je noro zaljubljena vanj. "Ja, tako sem zaljubljena, da ne morem dihati brez njega," mu je pritrdila la Toya. Bodoča nevesta je razkrila, da bo na poroki nosila več oblek, medtem ko bo Šternov 'stajling' tak, kot smo ga vajeni, saj mu urejen videz ne bi pristajal. Če pa bosta po poroki živela skupaj, kot se to sicer za zakonca spodobi, pa še nista prepričana. "Ne bi vedela, kako bo s tem. Imam veliko dela, poleg tega nisem prepričana, da sva pripravljena za skupno življenje. Mislim, da bi se vsaj eden od naju moral umiriti, ker sva skupaj preveč divja. Verjetno bi jaz morala postati bolj pridna," je povedala La Toya. Sicer pa parček obljublja dogodek, kot ga Slovenija še ni videla.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Artur Štern La Toya

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

La Toya in Artur Štern za poroko intenzivno trenirata felacio