objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Petek, 23. april 2010 ob 07:02

Komaj sledimo: Iva Krajnc je zdaj z Aljošo Bagolo, eks fantom Katarine Čas
Fatalna igralka se je decembra lani razšla z možem Aljošo Ternovškom, se nato zapletla s Klemnom Slakonjo, po novem pa z Bagolo, ki je prej hodil s Katarino Čas, staro in novo punco Lada Bizovičarja
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Med slovenskimi igralci se odvija prava limonadasta zmešnjava. Skoraj pa več ne bomo mogli slediti, kdo hodi s kom in kdaj, saj se pari bliskovito hitro menjajo. Največja "krivka" za to pa je zagotovo atraktivna in očitno fatalna igralka Iva Krajnc, ki v zadnjem času menja tipe kot po tekočem traku. Decembra lani se je razšla z možem Aljošo Ternovškom, prav tako igralcem, ker se je zapletla v intimno razmerje z nekdanjim televizijskim voditeljem in igralcem Mestnega gledališča ljubljanskega Klemnom Slakonjo (o čemer smo na našem portalu že poročali).
Po kratki romanci pa sta Slakonja in Kranjčeva ugotovila, da se je vse zgodilo precej na hitro, zaljubila sta se namreč med nastajanjem predstave Pomladno prebujenje (podobno kot Ana Dolinar in režiser Sebastjan Horvat, ki sta menda celo že zaročena) in se februarja bliskovito razšla.
Zdaj pa se je izkazalo, da blondinka, ki zaradi Slakonje očitno ni prav dolgo travmirala, ljubi nekoga povsem tretjega, ki pa za spremembo ni iz igralskih krogov. Po novem namreč hodi s kreativnim direktorjem oglaševalske agencije Pristop Aljošo Bagolo. Slednji pa je lani hodil s televizijsko voditeljico Katarino Čas, ki se je po njuni nekajmesečni avanturi spet vrnila k svojemu bivšemu fantu, prav tako nekdanjemu televizijskemu voditelju Ladu Bizovičarju. Kaj se dogaja s Klemnom Slakonjo in Aljošo Ternovškom, pa ni znano.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Iva Krajnc Aljošo Ternovškom Klemnom Slakonjo kot Ana Dolinar Sebastjan Horvat Aljošo Bagolo Katarino Čas Ladu Bizovičarju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Komaj sledimo: Iva Krajnc je zdaj z Aljošo Bagolo, eks fantom Katarine Čas