objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Nedelja, 11. april 2010 ob 08:08

Veselo pri Pahorjevih: miss Slovenije Neda Gačnik rodila punčko
Nekdanji svetovalec Socialnih demokratov Žiga Čebulj dobil punčko, Pahorjev tajnik Matjaž Nemec pa slavil trideseti rojstni dan
2010 Pozareport

Odpri galerijo


Neda Gačnik
, nekdanja miss Slovenija 1999, in Žiga Čebulj, bivši svetovalec Socialnih demokratov in predsednika vlade Boruta Pahorja, zdaj asistent evropskega poslanca Zorana Thalerja v Bruslju, sta v sredo ponoči dobila hčerko Ana Luno. Gačnikova je rodila v ljubljanskem Kliničnem centru, čeprav parček že nekaj mesecev živi v Bruslju.
Spomnimo, Neda Gačnik je pred odhodom v belgijsko prestolnico Evropske unije poučevala na mednarodni šoli Danile Kumar, pred zvezo s Čebuljem pa je bila enkrat že poročena. Mimogrede, za Gačnikovo mnogi pravijo, da ji leta pašejo, zato je danes videti bolj seksapilna kot takrat, ko je bila uradno razglašena za najlepšo Slovenko.
Na vrhu Socialnih demokratov pa so v soboto zvečer imeli še eno veliko zabavo. Novogoričan Matjaž Nemec, tajnik predsednika vlade Pahorja, znan tudi kot spremljevalec slovenske manekenke ukrajinskega rodu Irine Osypenko, je v krogu ožjih sodelavcev in prijateljev proslavil 30. rojstni dan.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme

Neda Gačnik
Žiga Čebulj Boruta Pahorja Zorana Thalerja Ana Luno Matjaž Nemec Irine Osypenko

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Veselo pri Pahorjevih: miss Slovenije Neda Gačnik rodila punčko