objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 24. marec 2010 ob 07:18

Lucija Gubenšek poskrbela, da z ministrom Vlačičem ni bilo nič
Manekenka z menda najlepšimi nogami slovenskega šovbiznisa zanika tudi Igorja Pirkoviča
2010 Pozareport

Odpri galerijo


Mariborska manekenka in občasna televizijska voditeljica Lucija Gubenšek, ki jo je na zabavi po sobotni podelitvi viktorjev ob priložnostnem šanku sredi Narodnega muzeja osvajal minister za promer Patrick Vlačič (kar smo poročali v nedeljo zjutraj), nam je posredno potrdila, da se razhaja z dolgoletnim fantom Rokom Šerbinekom, čeprav uradno njune zveze menda še ni čisto konec. Gubenškova pravi, da imata "žute dneve," z ministrom Vlačičem pa se poznata še iz oddaje A si ti tud not padu?! (zdaj že bivše oddaje na Pop TV), kjer je bil Vlačič gost voditeljev Jurija Zrneca in Lada Bizovičarja, Lucija Gubenšek pa je igrala v enem izmed skečev. Očitno pa z ministrom ne bo nič, kajti Lucija naj bi celo poskrbela, da je eden od fotografov (šlo naj bi za Janija Božiča), na njeno prošnjo in za vsak slučaj ovekovečil, kako iz Narodnega muzeja v zgodnjih jutranjih urah odhaja sama v taksi. In to samo zato, da ji mediji ne bi kasneje očitali Vlačiča. Na zabavo pa naj bi zamudila zaradi preoblačenja, ker je doma pozabila obleko za after party, kreacije Nine Šušnjara, ki jo je imela na podelitvi viktorjev v Cankarjevem domu, pa na zabavi ni hotela uničiti.
Lucija Gubenšek, ki menda premore najlepše noge v slovenskem šovbiznisu, nam je tudi zanikala govorice, da naj bi "nekaj mutila" z Igorjem Pirkovičem, pomočnikom direktorja TV Slovenije, kar se govori po hodnikih na TVS. Gubenškova trdi, da se s Pirkovičem samo poznata.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Lucija Gubenšek patrick vlačič Rokom Šerbinekom Jurija Zrneca Lada Bizovičarja Janija Božiča Nine Šušnjara Igorjem Pirkovičem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Lucija Gubenšek poskrbela, da z ministrom Vlačičem ni bilo nič