objavi na
pozareport.si

forum

Bizarno

Četrtek, 11. marec 2010 ob 08:03

Carla Bruni in Sarkozy se ločujeta; ona ljubi glasbenika, on pa ministrico!
Po dobrih dveh letih zakona sta se očitno drug drugega naveličala in si našla ljubimca
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Francoski tednik Le Journal du Dimanche je objavil informacijo, da se francoski predsednik  Nicolas Sarkozy in njegova soproga Carla Bruni po dobrih dveh letih zakona ločujeta. Brunijeva in Sarkozy menda drug drugega varata, kar naj bi bil razlog, da se bosta kmalu tudi razšla. Medtem ko lepa prva dama Francije baje ljubi glasbenika Benjamina Biolaya, je francoski predsednik našel uteho v 40-letni ministrici ekologije Chantal Jouanno.
To je prvič, da mediji poročajo o zakonskih težavah francoskega predsedniškega para, medtem ko je bila Carlina izjava, da se ji zdi monogamija dolgočasna, pogosto omenjena. "Trenutno gre samo za trač, ampak kmalu bi lahko ta zgodba postala zgodba leta. Ljubezen med prvo damo in glasbenikom je vzcvetela pred nekaj tedni. Carla Bruni se je zaljubila v Biolaya, predsednik pa je uteho našel v ministrici," poroča omenjeni francoski tednik. Te govorice so se pojavile, ko so Carlo zasačili, medtem ko je zapuščala glasbenikovo stanovanje, kjer je menda redna gostja. Carla je Sarkozyjeva tretja soproga, iz prejšnjih zakonov z Marie Dominique Culioli in Cecilio Ciganer Albeniz pa ima tri otroke; 24-letnega Pierrea, 22-letnega Jeana in 12-letnega Louisa. Prav tako ima Carla iz zakona s profesorjem filozofije Raphaelom Enthovenom 9-letnega sina Aurelia. Atraktivna Brunijeva pa je bila tudi v preteklosti zelo poskočna in se moških ni branila. Razmerje je imela z legendarnim rokerjem, pevcem skupine The Rolling Stones Mickom Jaggerom, ko je bil še v zvezi z manekenko Jerry Hall. Povezovali so jo tudi z britanskim glasbenikom Ericom Claptonom in ameriškim bogatašem Donaldom Trumpom, ki je zdaj poročen s slovensko lepotico Melanio.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Nicolas Sarkozy Carla Bruni Benjamina Biolaya Chantal Jouanno Marie Dominique Culioli Cecilio Ciganer Albeniz e Pierrea Jeana Louisa Raphaelom Enthovenom Aurelia Mickom Jaggerom Jerry Hall Ericom Claptonom Donaldom Trumpom Melanio

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Carla Bruni in Sarkozy se ločujeta; ona ljubi glasbenika, on pa ministrico!