objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 23. februar 2010 ob 07:11

Oriana Girotto, eks Cavazza: Priznam, Sašo Baričevič je bil moj zdravnik!
Po intervjuju s Ceranijem je nekdanja televizijka priznala tudi Baričeviča
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja televizijska voditeljica Oriana Girotto, znana tudi kot bivša žena igralca in režiserja Borisa Cavazze, je na svojem Facebook profilu priznala, da je bil pokojni Sašo Baričevič tudi njen zdravnik. Oriana Girotto je tako ena redkih znanih Slovenk in Slovencev, ki si dzdaj upajo javno priznati, da so "hodili k Baričeviču"; večina bi jih to namreč najraje zatajila.
Mimogrede, dobivamo vse več informacij, da številni znani Slovenci v preteklih dneh v ljubljansko kliniko Barsos-MC prihajajo in odhajajo skozi skozi zasilne izhode klinike v kletnih prostorih stanovanjske zgradbe, povezane s kliniko Barsos na Gregorčičevi ulici.
Oriana Girotto, ki piše za nekatere medije, se po novem loteva tudi "resnejših" tem. Tako je za žensko revijo Jana prejšnji teden presenetljivo naredila intervju s Pierpaolom Ceranijem, famoznim poslovnežem iz Trsta, ki je nekaj časa sodeloval z nekdanjim prvim človekom Pivovarne Laško Boškom Šrotom, po padcu tajkuna Šrota pa se je previdno umaknil nazaj v Italijo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Oriana Girotto Borisa Cavazze Sašo Baričevič Pierpaolom Ceranijem Boškom Šrotom

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Oriana Girotto, eks Cavazza: Priznam, Sašo Baričevič je bil moj zdravnik!