objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 20. februar 2010 ob 09:20

Sabina Remar kmalu spet samska, se je njen Kralj naveličal manekenke?
Lepotica, ki se zadnje čase v javnosti pogosto pojavlja sama, to seveda zanika
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Manekenka in nekdanja misica Sabina Remar naj bi se razšla s svojim fantom, razvpitim ljubljanskim "bogatašem" in dvajset let starejšim Tomažem Kraljem, ki si ga je omislila lani, potem ko je končala zvezo z nogometašem Sebastijanom Cimirotičem. Remarjeva se zadnje čase pogosto sama pojavlja v javnosti, za valentinovo, dan zaljubljencev, pa je s prijateljicami žurirala na koncertu pevke hrvaške pevke Nine Badrić v grosupeljskem hotelu in kazinoju Kongo. Kar je še dodatno podžgalo govorice.
Sabina Remaa je za revijo Story vse to – razumljivo – demantirala; spomnimo; škripanja v zvezi in nesoglasja je dolgo časa prikrivala in zanikala tudi s Cimetom, dokler ni zares počilo. Tokrat pravi, da je vse to zgolj naključje in da se je v zadnjem času nekajkrat zgodilo, da Tomaž ni imel časa. Čeprav tisti, ki Tomaža Kralja dobro poznajo, vedo, da ima vedno čas, če se mu le zahoče in nima "mačka" od žuranja prejšnjega dne.
"V nedeljo zvečer je sina peljal na tekmo v Kočevje, zato sem se jaz dogovorila s prijateljicami, da ga skupaj malo zažuramo. Nikakor pa ne drži, da bi se razšla. Še vedno sem srečno zaljubljena," pravi manekenka, ki – še vedno - načrtuje pohod v italijansko prestolnico mode, Milano, kjer upa na uspešno kariero. Pred časom je namreč napovedala, da bo v Milano odpotovala že konec februarja.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Sabina Remar Tomažem Kraljem Sebastijanom Cimirotičem Nine Badrić

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sabina Remar kmalu spet samska, se je njen Kralj naveličal manekenke?