objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 30. januar 2010 ob 08:08

Spet ima novega fanta: igralka Ana Dolinar znogirala rokerja Grego Skočirja
Zamenjala ga je z dvanajst let starejšim mariborskim režiserjem Sebastjanom Horvatom
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Igralka Ana Dolinar, ki naj bi strla srce že mlademu režiserju Mitji Okornu (ko ga je lani zapustila in se zapletla v romanco z rokerjem, pevcem kultne skupine Big Foot Mama, Gregom Skočirjem), ima novo ljubezen. Gre za dvanajst let starejšega mariborskega režiserja Sebastijana Horvata, s katerim sodeluje pri predstavi Mestnega gledališča ljubljanskega Pomladno prebujenje. Prav intenzivne vaje in priprave za omenjeni muzikal, ko je ekipa tako rekoč živela v gledališču, pa naj bi bile krive, da se je temnolasa Dolinarjeva (na sliki z Nino Ivanič) ohladila do Skočirja in se zbližala s Horvatom. Par naj bi bil skupaj že nekaj tednov. Mariborčan Horvat pa je je tako kot Skočir tip moškega, na katere očitno pada Dolinarjeva; na videz neurejen, bradat in s skuštranimi lasmi.
Spomnimo, gledališče ni bilo usodno samo za Dolinarjevo in Horvata, na odrskih deskah se je namreč rodila ljubezen tudi med igralko Ivo Kranjc, ki je že nekaj časa poročena z igralcem Aljošo Ternovškom, in igralcem Klemenom Slakonjo, o čemer smo že poročali.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Dolinar Mitji Okornu Gregom Skočirjem Sebastijana Horvata Nino Ivanič Ivo Kranjc Aljošo Ternovškom Klemenom Slakonjo

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Spet ima novega fanta: igralka Ana Dolinar znogirala rokerja Grego Skočirja