objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Nedelja, 24. januar 2010 ob 08:35

Sramota: Tina Gaber se norčuje iz lačnih otrok in žrtev potresa na Haitiju
Licemerstvo lepotičke, ki se hvali z dobrodelnostjo: Karitas naj se ustavi še pr men, rabm dodatne odeje
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanja miss Hawaiian Tropic Tina Gaber, ki se rada hvali s svojo dobrodelnostjo, med drugim tudi s tem, da je redna krvodajalka, je z najnovejšimi neokusnimi izjavami na Facebooku na račun ubogih in lačnih otrok in žrtev potresa s Haitija razočarala svoje "prijatelje" in zanetila pravo vojno. Nekateri med njimi so dobesedno ogorčeni nad nedopustnimi in nesprejemljivimi izjavami "dobrodelne" lepotice.
Tako je eden od besnih uporabnikov Facebooka na uredništvo spletnega portala 24ur.com poslal sporočilo z naslednjo vsebino. "Včeraj sem bil neprijetno presenečen nad vedenjem Tine Gaber. Njeno norčevanje iz katastrofe na Haitiju in lačnih afriških otrok je povsem nesprejemljivo. Črn humor gor ali dol, objavljanje takšnih stvari v javnost, ki zagotovo na nek način vplivajo na mnenje nekaterih posameznikov, ni v redu,“ je zapisal facebookovec.
Tina Gaber je namreč na svojem spletnem profilu najprej napisala: "Prosim Karitas, da se na poti iz Slovenije ustavi še kle mal pr men … rabm dodatne oddeje. Lp, Zamrznjeni Slovenije.“ To je sprožilo enormne ritike, joškata starleta pa se je branila, da ljudje ne razumejo črnega humorja(?!) in to začinila z vicem o lačnih otrocih, za nameček pa se je še nasmejala krutemu vicu o lačnih črnčkih, ki ga je na svoj zid napisala njena prijateljica.
(Špela Mrak)

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Gaber (Špela Mrak)

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sramota: Tina Gaber se norčuje iz lačnih otrok in žrtev potresa na Haitiju