objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 21. januar 2010 ob 07:22

Playboyevka Neža Janežič: Tina Gaber me nadleguje zaradi fanta!
Lepotička Neža Emma Janežič se je trikrat dobila s fantom Tine Gaber, ta pa jo zdaj nadleguje po telefonu
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Playboyeva starleta in študentka ekonomije v Monte Carlu, Ljubljančanka Neža Emma Janežič, ki so jo – po njenem mnenju povsem neupravičeno – izločili iz glasovanja za Playboyevo dekle leta, nam je povedala, da jo nekdanja miss Hawaiian Tropic Tina Gaber nadleguje po telefonu, zaradi njenega fanta, razvpitega Primoža Bohinca, komercialista družbe Elektronček.
Janežičeva trdi, da sta se z Bohincem decembra trikrat dobila v Ljubljani (da naj bi z Bohincem skočila med rjuhe, Neža Emma ni hotela niti potrditi niti zanikati, se je samo smehljala), Bohinc pa naj bi ji dejal, da sta s Tino Gaber šla narazen. "Te fante dobro poznam," nam je dejala Neža Emma Janežič, "vsi varajo svoje punce, zato se mi zdi neumno, da zdaj Tina Gaber naokoli grdo govori o meni." Pri tem je zanimivo, da ravno Primož Bohinc slovi po ljubosumnih izpadih in pretepaških izgredih, ker naj bi tipi kar naprej obletavali Tino Gaber. Kasneje, kot je znano, je nesojena Playboyevka leta Neža Emma Janežič začela hoditi z nogometašem Sebastjanom Cimirotičem, o čemer smo ekskluzivno že poročali pred nekaj dnevi.

Ko se je vrnila v Monako, pa jo je začela po telefonu nadlegovati Tina Gaber, češ, kaj se dogaja med njo in Bohincem. Janežičeva pravi, da jo je enkrat še malo poslušala, nato poklopila slušalko, potem pa ji ni več dvignila telefona.
Nekdanja baletka Neža Emma Janežič pa je zaposlena tudi poslovno. Pred nekaj dnevi se je dokončno dogovorila s menedžerjem in "specialistom za Balkan" Leonom Ribnikarjem za izdajo svojega prvega albuma, ki bo izšel letos poleti. Gre za narodno balkansko glasbo s pridihom ciganske, nekaj skladbic pa bo mešanih tudi z n'r'b. Janežičeva pravi, da si bo za ta projekt vzela cel semester časa in en mesec ne bo hodila na faks, album pa naj bi prodajali v Srbiji, Bolgariji in Sloveniji. V njeno glasbeno kariero (spot bodo snemali v Monte Carlu in Beogradu) naj bi investiral tudi iranski tajkun Bacr Cola, lastnik hotelov v Londonu in Monte Carlu, za katerega pravi, da je njen prijatelj. Uspeh je zagotovljen, je prepričana neverjetno samozavestna lepotička, katere oče je znan ljubljaski estetski kirug Tomaž Janežič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Neža Emma Janežič Tina Gaber Primoža Bohinca Sebastjanom Cimirotičem Leonom Ribnikarjem Bacr Cola Tomaž Janežič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Playboyevka Neža Janežič: Tina Gaber me nadleguje zaradi fanta!