objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 16. januar 2010 ob 09:10

To je pa hitro: novo stranko Vlada Dimovskega že zapuščajo ustanovni člani
Matjaž Jazbec, član Foruma 21: Moje lobistično delo za Unijo je končano
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Komaj se je ustanovila, pa jo že zapuščajo ustanovni člani, bi lahko rekli za Slovensko unijo, najmlajšo slovensko politično stranko, ki jo je 12. decembra lani v ljubljanskem hotelu Mons ustanovil nekdanji vidni član Pahorjevih Socialnih demokratov in minister v Ropovi vladi Vlado Dimovski. Slovensko unijo je zapustil eden izmed ustanovnih članov Matjaž Jazbec iz Lenarta, nekdanji vojaški specialec, sicer član Kučanovega Foruma 21 ter nekdanji član Golobičeve stranke Zares, še prej pa bil član SD.
Za osvežitev spomina: življenjska sopotnica Matjaža Jazbeca in zobozdravnica Sabina Markoli se je na prejšnji lokalnih volitvah leta 2006 na listi Socialnih demokratov potegovala za županjo Lenarta, vendar ni bila izvoljena.
Jazbec nam je povedal, da se bo "v celoti posvetil poslom in lobiranju," ustanavlja pa tudi združenje Lobist. Odhoda iz Slovenske unije nam podrobneje ni hotel komentirati, pravi le, da je "njegovo lobistično delo za Slovensko unijo končano." Predsednik tako rekoč nove stranke Vlado Dimovski pa je mnenja, da gre pri izstopu Matjaža Jazbeca za "normalen proces".

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Pahorjevih Ropovi Vlado Dimovski Matjaž Jazbec Kučanovega Golobičeve Sabina Markoli

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

To je pa hitro: novo stranko Vlada Dimovskega že zapuščajo ustanovni člani