objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 14. januar 2010 ob 08:59

Starleti na delo: Tina Gaber igralka, Jerneja P. Zembrovski pa med radijke
Bivša misica Hawaiian Tropic nastopa v nanizanki Danes gor, jutri gor; nesojena primabalerina pa je sedla za mikrofon na radiu Zeleni val
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Bivša miss Hawaiian Tropic in starleta z največjim naravnim oprsjem Tina Gaber, dekle razvpitega Primoža Bohinca, komercialista v družbi Elektronček (čeprav se je zanju govorilo, da se razhajata, sta še vedno par), je zaplavala v igralske vode. Nastopa v nanizanki RTV Slovenije Danes gor, jutri gor. Temnolaska igra razvajeno lepotico, hčerko bogatih staršev, njena prijateljica v nanizanki je Marija Mitič, ki Tini predstavi svojega prijatelja (igra ga Aleksandar Rajković), s katerim se dogovorita za zmenek. On ima punco in stvari se seveda zapletejo. Ampak to ni prva Tinina vloga, igrala je tudi seksi natakarico v oddaji Lepo je biti sosed.
Neke svoje nove talente pa skuša odkriti tudi nesojena primbalerina, fotomodel in po izboru revije Eva fatalka leta 2009 Jerneja Podbevšek Zembrovski, ki preizkuša voditeljske sposobnosti na radiu Zeleni val. Za mikrofonom se je starleta, tako vsaj trdi ona, odlično znašla. "Seveda mi je najljubši večerni razvedrilni program, ko je na vrsti tudi stik s poslušalci, a ni nič narobe, če imam delo tudi v kakšnem bolj resnem delu programa. Radio me je zasvojil in mislim, da sem našla novo ljubezen," je za revijo Lea povedala starletka, ki pripravlja projekt resničnostne zaroke v studiu, kar jo navdušuje, saj, kot pravi, bodo "tu prišli do izraza njena kreativnost in organizacijske sposobnosti." Pri tem pa ji bo družbo delal kolega Boštjan Levičar, ki jo je tudi vpeljal v radijske vode.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Gaber Primoža Bohinca Marija Mitič Aleksandar Rajković Jerneja Podbevšek Zembrovski Boštjan Levičar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Starleti na delo: Tina Gaber igralka, Jerneja P. Zembrovski pa med radijke