objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 14. januar 2010 ob 08:19

Tina Gaber v igralske, Jerneja P. Zembrovski pa v voditeljske vode
Bivša misica Hawaiian Tropic nastopa v nanizanki Danes gor, jutri gor; prima balerina pa je sedla za mikrofon na radiu Zeleni val
2010 Pozareport

Odpri galerijo


Bivša miss Hawaiian Tropic in starleta z največjim naravnim oprsjem Tina Gaber, punca Primoža Bohinca, komercialista v družbi Elektronček (čeprav se je zanju govorilo, da se razhajata, sta še vedno par), je zaplavala v igralske vode. Nastopa v nanizanki RTV Slovenije Danes gor, jutri gor. Bivša "havajka" igra razvajeno lepotico, hčerko bogatih staršev, njena prijateljica v nanizanki je Marija Mitič, ki Tini predstavi svojega prijatelja (igra ga Aleksandar Rajković), s katerim se dogovorita za zmenek. Zgodba je pestra in zanimiva, ker ima on punco in stvari se zapletejo. Ampak to ni prva Tinina vloga, igrala je tudi seksi natakarico v oddaji Lepo je biti sosed.
Svoje nove talente pa odkriva tudi mlada balerina, fotomodel in po izboru revije Eva fatalka leta 2009 Jerneja Podbevšek Zembrovski, ki preizkuša svoje voditeljske sposobnosti na radiu Zeleni val. Za mikrofonom se je svetlolasa starleta menda odlično znašla. "Seveda mi je najljubši večerni razvedrilni program, ko je na vrsti tudi stik s poslušalci, a ni nič narobe, če imam delo tudi v kakšnem bolj resnem delu programa. Radio me je zasvojil in mislim, da sem našla novo ljubezen," je za revijo Lea povedala balerina, ki pripravlja projekt resničnostne zaroke v studiu, kar jo navdušuje, saj, kot pravi, bodo tu prišli do izraza njena kreativnost in organizacijske sposobnosti. Pri tem pa ji bo družbo delal kolega Boštjan Levičar, ki jo je tudi vpeljal v radijske vode.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Tina Gaber Primoža Bohinc Marija Mitič Aleksandar Rajković) Jerneja Podbevšek Zembrovski Boštjan Levičar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tina Gaber v igralske, Jerneja P. Zembrovski pa v voditeljske vode