objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 11. januar 2010 ob 07:19

Neža Emma Janežič: vrgli so jo iz Playboya, zato pa hodi s Cimirotičem
Ljubljanska lepotička, ki so jo pred nekaj dnevi izključili iz tekmovanja za Playboyevo dekle, ima novega fanta, popularnega nogometaša Olimpije Sebastjana Cimirotiča
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Ljubljanska lepotička Neža Emma Janežič, ki so jo pred nekaj dnevi izključili iz tekmovanja za Playboyevo dekle leta 2009 (nekaj smo o tem že poročali, več pikantnih podrobnosti pa v sredo) ima novega fanta, popularnega nogometaša Olimpije Sebastjana Cimirotiča.
Janežičeva, ki v Monaku študira ekonomijo, prej pa je na Principal of the Academie de Danse Classique Princess Grace de Monte Carlo študirala in plesala balet, nam je zaupala, da sta se s Cimetom spoznala pred dobrim mesecem dni na zabavi pri košarkarju Saši Dončiču v ljubljanski restavraciji Flamenco. Tudi novo leto sta preživela skupaj pri Cimirotiču doma (spomnimo, Cime nosi longeto zaradi hude poškodbe Ahilove pete), čeprav naj bi se okoli ene ure zjutraj sprla, ker je Janežičeva nameravala s prijateljicami na zabavo v ljubljanski nočni klub Exen, Cime pa je bil proti. Cimirotič naj bi si tudi želel, da se Neža Emma ne bi vrnila nazaj v Monte Carlo, vendar je Janežičeva prejšnjo nedeljo kljub temu odpotovala.
Izvedeli smo še, da naj bi Cimeta ves čas po mobilnem telefonu vztrajno nadlegovala zvezdnica resničnostnega šova Kmetija slavnih Aneta Salihović, čeprav ji Cime dopoveduje, da je zaljubljen v Nežo Emmo Janežič.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Neža Emma Janežič Sebastjana Cimirotiča Saši Dončiču Aneta Salihovič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Neža Emma Janežič: vrgli so jo iz Playboya, zato pa hodi s Cimirotičem