objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 7. januar 2010 ob 08:28

Ljubljančanko nagnali iz Playboya, ona pa trdi, da gre za kuhinjo
Lepotička Neža Emma Janežič izključena iz tekmovanja za Playboyevo dekle leta, plačati mora tudi pogodbeno kazen
2010 Pozareport

Odpri galerijo

Konec decembra je lepotička Neža Emma Janežič, ki se je oktobra lani slikala za slovenski Playboy, na Facebooku zapisala, da je založniška hiša "Adria Media ena navadna kuhna." Šlo naj bi za mahinacije, povezane z izborom za naziv Playboyevo dekle leta; Adria Media namreč med drugim izdaja tudi slovensko inačico revije Playboy. Ljubljančanka je menda prepričana, da se pri spletnem glasovanju za Playboyevo dekle dogajajo nepravilnosti, nekateri ljudje v omenjeni založniški hiši pa naj bi bili "izredno neprofesionalni in zahrbtni. Celo moja fotografinja Ivana Krešič, ki me je slikala za naslovnico, se ne pogovarja več z mano. Ko sem pred nedavnim bila tam, so se mi za hrbtom smejali. Niti odzdravljali niso," je Janežičeva potožila za spletni portal Razkrito.net, katerega urednik je razvpiti estradni podjetnik Matjaž Kitak. Ker se ji glasovanje zdi skrajno nekorektno, je s Playboyem zaključila, sodelovati, karkoli naj bi že to pomenilo, pa naj bi začela s konkurenčno medijsko hišo. Za katero konkurenčno medijsko hišo gre, lepotička še ni izdala.
Na njene izjave so hitro reagirali pri Playboyu. Odgovorni urednik slovenskega Playboya Borut Omerzel pravi, da so "silno začudeni, saj so ponosni na profesionalni odnos do vseh deklet." Neži Emmi Janežič naj bi "omogočili vse, kar je Playboy Slovenija dolžan po podpisani pogodbi, pa še vso promocijo in pomoč, ki jo imajo na voljo vsa druga Playboyeva dekleta." Ker naj bi Neža Emma Janežič decembra 2009 kršila določila pogodbe, podpisane s Playboyem oziroma založnikom Adria Media Ljubljana (gre za objavo golih fotografij, kar ji pogodba izrecno prepoveduje), so z njo prekinili sodelovanje in jo tudi izločili iz tekmovanja za Playboyevo dekle leta. Poleg tega mora Janežičeva založniku plačati pogodbeno kazen, določeno v pogodbi.
Neža Emma Janežič je, spomnimo, s svojimi zavidljivimi oblinami navdušila tudi Hrvate, ki so decembra njeno fotografijo objavili v hrvaškem Playboyu, poleg zagrebške lepotice Josipe Marušić. Janežičeva, študentka ekonomije v Monaku, je takrat izjavila, da so se ji z golim slikanjem za Playboy uresničile sanje, ki pa so se ji zdaj očitno sesule. V boju za prestižni naslov Playboyevega dekleta leta tako ostajajo Nataša Zajc, Brina Bizjak, Katja Matko, Barbara Darinka Zatler in Maša Sitar.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Neža Emma Janežič Ivana Krešič Matjaž Kitak Borut Omerzel Josipe Marušić Nataša Zajc Brina Bizjak Katja Matko Barbara Darinka Zatler Maša Sitar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

cox

2015-03-19 08:29:19


zmagal je ptičar

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ljubljančanko nagnali iz Playboya, ona pa trdi, da gre za kuhinjo